Aktualności
wszystkie aktualnościKONKURS WIELKANOCNY
Z myślą o „naszych” kulinarnych zapaleńcach i miłośnikach wypieków Jan Niezbędny postanowił, że tuż przed Wielkanocą zorganizuje konkurs kulinarny, w którym do wygrania jest aż 49 blenderów marki Braun!
Co należy zrobić? To okazuje się niezwykle proste, ponieważ aby wziąć udział w konkursie należy przede wszystkim odwiedzić stronę www.janniezbedny.pl/konkurs. Tam dowiecie się, że aby wygrać należy kupić jeden z trzech promocyjnych produktów Jana Niezbędnego z konkursową grafiką – papier do wypieków w rolce 8 metrów oraz w arkuszach 16szt. lub folię aluminiową 20m i zachować paragon. Jeśli wygracie, będzie niezbędny do odebrania nagrody!
Formalności formalnościami, ale tu chodzi przede wszystkim o kulinaria! A więc przy użyciu jednego z zakupionych produktów (papier lub folia) należy przygotować coś pysznego. Co takiego? Jedyną granicą jest Wasza wyobraźnia! Mogą to być tradycyjne potrawy z wielkanocnego stołu, ale problemem nie będą nawet te z bożonarodzeniowego! J Wszystko w Waszych rękach.
Jeśli Wasze kulinarne dzieło jest już gotowe, zróbcie mu sesję zdjęciową godną prawdziwego zwycięzcy J. Ważne aby na zdjęciu towarzyszył mu również promocyjny produkt Jana z konkursową grafiką – w przeciwnym razie zgłoszenie będzie nieważne. Ostatnim krokiem będzie umieszczenie zdjęcia na stronie Facebookowej Jana Niezbędnego pod adresem www.facebook.pl/janniezbedny lub wysłanie pocztą (elektroniczną bądź tradycyjną na wskazany adres).
Na sam koniec nagroda – Blender marki Braun to niemalże konieczność w kuchni każdego szanującego się kucharza. Takie urządzenie służy pomocą niezależnie od potrzeb posiadacza – przygotujemy z nim omlety, koktajle, zupy czy nawet lody, a to nawet nie jest początek listy. Jeśli weźmiesz udział w „Konkursie Wielkanocnym” ta nagroda może być Twoja!
Konkurs trwa do 18 maja 2014 roku, a wszelkich szczegółów dowiesz się na stronie www.janniezbedny.pl/konkurs oraz w regulaminie.
Zobacz
więcej na YouTubeDołącz do nas
Porada dnia
Jak upiec sernik?
Sernik nie opadnie, jeśli podczas pieczenia wbijesz w ser 1–2 rurki makaronu, aby z ciasta ...