Artykuły

wszystkie artykuły

Przepisy

Grillowane szparagi w szynce parmeńskiej

Grillowane szparagi w szynce parmeńskiej

  • zielone szparagi
  • oliwa
  • plastry szynki parmeńskiej

Szparagi dokładnie umyj i usuń zdrewniałe końce, po prostu je odrywając. Delikatnie otocz warzywa oliwą za pomocą pędzla cukierniczego. Umieść na tacce do grilla Jana Niezbędnego i grilluj ok. 5 minut. Następnie zawiń każdy szparag w plaster szynki parmeńskiej. Umieść ponownie na tacce do grilla Jana Niezbędnego. Grilluj do lekkiego zarumienienia mięsa, odwracając co jakiś czas roladki by równo się usmażyły.

Grillowane szparagi w szynce parmeńskiejGrillowane szparagi w szynce parmeńskiejGrillowane szparagi w szynce parmeńskiejGrillowane szparagi w szynce parmeńskiejGrillowane szparagi w szynce parmeńskiejGrillowane szparagi w szynce parmeńskiejGrillowane szparagi w szynce parmeńskiejGrillowane szparagi w szynce parmeńskiej


Notice: Undefined index: cache in /home/janniezbedny/public_html/sites/all/modules/proapi/proapi.module on line 104

Notice: Trying to get property of non-object in /home/janniezbedny/public_html/sites/all/modules/proapi/proapi.module on line 105